Πατησίων 67
Δευ-Παρ
info@ergoroh-ate.gr

Ενεργειακά – Ηλεκτρονικός Εξοπλισμός

Στρατηγικός στόχος του ομίλου μας, είναι η επέκταση της δραστηριοποίησής του σε έργα ενεργειακά και ιδιαίτερα σε έργα εξοικονόμησης & συμπαραγωγής ενέργειας.
Στα πλαίσια αυτά έχουμε επενδύσει στην απόκτηση τεχνογνωσίας, στην οργάνωση τμήματος με εξειδικευμένους συνεργάτες, στις συνεργασίες με διάφορους φορείς ανά την Ελλάδα καθώς επίσης και στην προώθηση σύστασης εταιρείας ESCOs (Energy Service Companies).
Οι ESCOs είναι το νέο μοντέλο των εταιρειών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο που ασχολούνται κυρίως με το αντικείμενο εξοικονόμησης & συμπαραγωγής ενέργειας, οι οποίες στα πλαίσια της προώθησης των στόχων τους, διοργανώνουν μεταξύ των άλλων, ετήσια πανευρωπαϊκά συνέδρια με την παρουσία κυρίως διεθνών οίκων σχετικής τεχνογνωσίας, χρηματοοικονομικών φορέων, κατασκευαστικών εταιρειών κλπ.
Η ΕΡΓΟΡΟΗ ATE έχει συμμετάσχει μέχρι σήμερα στα τρία από τα τέσσερα συνέδρια που έχουν διοργανωθεί και βρίσκεται διαρκώς σε συνεργασία με τους συντελεστές των ως άνω συνεδρίων.
Παράλληλα έχει ολοκληρώσει επιτυχώς την κατασκεύη  διάφορων ενεργειακών έργων, όπως π.χ. την «Κατασκευή των εσωτερικών εγκαταστάσεων φυσικού αερίου και αντικατάσταση των καυστήρων πετρελαίου με καυστήρες Φυσικού Αερίου  στις εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης σχολείων και άλλων δημοσίων κτιρίων» κ.α.
Επίσης η ΕΡΓΟΡΟΗ ΑΤΕ  ως μέλος κοινοπρακτικού σχήματος έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το έργο «Πιλοτική εφαρμογή συστήματος τηλεδιαχείρισης και τηλεελέγχου των δικτύων ηλεκτροφωτισμού σε τμήμα του εθνικού οδικού δικτύου από τα διόδια Αφιδνών έως την εκβολή του Κηφισού ποταμού», με φορέα κατασκευής το Υπουργείο Δημοσίων Εργων.
Στα πλαίσια των έργων ηλεκτρονικού εξοπλισμού έχει συμμετάσχει σε συνεργασία με άλλες εταιρείες στην κατασκεύη του έργου «Ηλεκτρονικοί μηχανισμοί ελέγχου ταχύτητας σε επικίνδυνες θέσεις του Εθνικού Οδικού Δικτύου, προμήθεια εγκατάσταση & συντήρηση των ηλεκτρονικών μηχανισμών ελέγχου ταχύτητας».
Τέλος έχει κατασκευάσει με επιτυχία την εφαρμογή συστημάτων τηλεδιαχείρησησης, σε σειρά έργων δικτύων ύδρευσης – αποχέτευσης για την λειτουργία δεξαμενών, αντλιοστασίων, δικλείδων δικτύου κλπ. καθώς και σε έργα βιολογικού καθαρισμού ακαθάρτων.